facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Els nostres professionals esn expliquen què són els còlics

Els nostres professionals esn expliquen què són els còlics
Quan parlem dels famosos còlics del lactant fem referència al trastorn benigne comú diagnosticat freqüentment en els nadons, en els seus primers mesos de vida.

Tot i que afecta aproximadament a un 40% dels nadons i del gran nombre d'investigacions realitzades, fins al dia d'avui no s'ha pogut aclarir el motiu pel qual es desenvolupa aquest còlic.

Des de fa més de 40 anys aquest trastorn ha estat caracteritzat pel plor del nadó durant més de 3 hores al dia, per més de 3 dies a la setmana i per més de 3 setmanes. A més, els nadons solen posar-se molt vermells, tensos, amb un plor semblant al crit i realitzen moviments agressius a través dels braços i cames.

A Kusi Wawa col·laborem amb professionals que es dediquen a la cura dels nadons, quina és la seva definició sobre ells? I com creuen que Kusi Wawa ajuda a alleujar-lo?

- Anna Sabrià, fisioterapeuta infantil. Vilanova i la Geltrú: "El còlic del lactant es tracta d'episodis de plor descontrolat durant tres hores o més, més de tres vegades per setmana. Normalment es donen a la tarda-nit. És important que un pediatre, llevadora o fisioterapeuta especialitzat en infantil sigui el que diagnostiqui el còlic del lactant ja que avui en dia ens trobem amb un hiper excés de diagnòstics en el cas dels còlics que no ho són.
Jo realitzo un tractament del còlic del lactant de forma global. Combinem el massatge preventiu amb la termoteràpia per alleujar en el moment del plor ja que sol obtenir uns resultat fantàstics. De tota manera, cada cas és únic ja que cal abordar cada circumstància de forma individual segons la realitat familiar. "

- Montse Sánchez, ABS Vic Nord. Vic: "Sempre diem que els còlics són com mals de panxa, que els beus tenen com gasos. És un malestar general que ells pateixen, que no se sap explicar bé del tot i el qual necessiten solucionar.
La termoteràpia de la Wawa Band és analgèsica amb el que els ajuda a alleujar el dolor. A més, amb combinació amb el contacte dels pares sol ser un remei efectiu. "

- Ylenia Sánchez, CAP Antón de Borja. Rubí: "El còlic del lactant és un plor molt irritant del nadó, indiferentment del tipus de lactància que es realitza, i d'inici brusc, difícil de calmar. Apareix especialment a la nit, entre les 2 primeres setmanes de vida i els 3-4 mesos.
Per tractar-la és important mantenir la calma. Per això ens agrada tant treballar amb Kusi Wawa perquè ens dóna eines per poder mantenir aquest estat de pau i ajudar de forma eficaç. "

En Kusi Wawa, mitjançant la nostra experiència, hem entès els còlics com la combinació entre el dolor intestinal sofert pel nounat, juntament amb el factor emocional d'aquest mateix que necessita de la nostra ajuda per a relaxar-se.

Per aquesta raó, i amb el clar objectiu de millorar la vida del nadó i ajudar també als pares, Kusi Wawa va investigar totes les formes tradicionals per alleujar el còlic del lactant, els seus efectes i finalment va donar amb el seu mètode natural. Aquesta tècnica tracta d'alleujar els símptomes a través de dos factors claus:

- L'alleujament del dolor físic mitjançant l'aplicació de la termoteràpia. L'eina per aconseguir-ho és el nostre producte patentat: la Wawa Band, la qual alleuja el dolor físic de la zona abdominal del lactant gràcies a la seva propietat analgèsica.

- Oferim el suport emocional que necessita el nadó per finalment tranquil·litzar-se. Això s'aconsegueix arrullándole amb el nostre Wawa Wrap, agafant-li en braços, balancejant i fent sorolls relaxants. En aquest punt, seguim les recomanacions d'un Doctor reconegut mundialment per treballar amb còlics: Dr Harvey Karp.

En resum, el factor clau per la seva eficàcia és el de centrar-se en millorar els símptomes del pacient amb el simple contacte i l'alleujament natural de la termoteràpia.

Si t'ha interessat aquest article, o per obtenir més informació sobre el món dels còlics i els nadons, pots acudir als següents links que poden ser del teu interès:


https://www.kusiwawa.com/blogcolicosbebe

https://www.kusiwawa.com/la-teoria-de-dr-karp

https://www.kusiwawa.com/cuando-termina-colico-lactante

https://www.kusiwawa.com/resultados-metodo-kusi-wawa-colicos-acip

https://www.kusiwawa.com/como-ayudar-a-dormir-un-bebe-con-colicos

 http://fisiosabria.es/sabes-que-la-fisioterapia-infantil-ayuda-a-mejorar-los-colicos-del-lactante/

Compartir