facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Còlics del lactant i prematurs

Còlics del lactant i prematurs
Els nadons prematurs són tots aquells nadons que neixen abans de la setmana 37 de gestació. Depèn del seu pes i del seu terme, alguns han de passar un temps en incubadora. Altres no cal. Aquesta situació se sol donar molt en casos de bessons o bessons. Normalment, en venir 2, solen néixer una miqueta abans.

 

Els còlics del lactant, és una disfunció en la qual els nadons ploren molt. Els principals símptomes que et permeten detectar que el teu nadó està patint de còlics és per què ploren molt intensament (sembla més un crit que un plor), es posen molt vermells i molt tensos, realitzen un intens moviment de braços i cames que genera un estat de nerviosisme alt.

 

El més habitual és que els nadons comencin a tenir còlics a partir de les dues setmanes de vida, i, el més curiós en casos de prematurs, és que aquests apareixen a les dues setmanes de la data corregida.

 

Fa un temps vam publicar un article sobre els nadons prematurs i la seva predisposició a tenir còlics. Si la creença (que resulta ser un fals mite) que els còlics són deguts a una immaduresa del sistema digestiu fos cert, tots els nadons prematurs haurien de sofrir de còlics. Però la correlació no està tan clara. Els prematurs poden o no patir còlics amb el mateix percentatge que un nadó arribat a terme. Pel que, pel fet de tenir un nadó no hem de patir per això. Ens pot tocar, o no, igual que qualsevol altre nadó i la mare.

 

¿Com intentar que no arribin els còlics? La resposta és complicada o senzilla alhora. Si el teu bebè té còlics probablement vagin a arribar. No obstant això, sí que hi ha coses que podem fer perquè el nostre petit estigui més a gust i relaxat, ajudant així a reduir el plor. Podem traginar, podem fer massatges a un moment del dia que estigui tranquilet que l'ajuda a regularitzar el trànsit. Podem ser-hi sempre que ho necessiti.

 

I en el cas que arribin els còlics, cap problema. ara amb el Mètode Kusi Wawa aconseguirem calmar de forma efectiva i completament natural. Amb la combinació de calor per alleujar el dolor i afavorir l'expulsió de gasos, i amb el suport emocional que necessiten per calmar-se.

 

Altres articles que et podrien interessar

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-lactante-y-bebes-prematuros

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos

https://www.kusiwawa.com/estudio-dice-portear-reduce-el-llanto-

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

Compartir