facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Còlics del lactant i la calor

Còlics del lactant i la calor


Cada any quan s'acosten aquestes dates fem un post específic sobre els còlics de lactant i com tractar-los utilitzant el mètode Kusi Wawa amb aquesta calor.

Cal tenir diverses coses en compte. Per exemple, la segona part de l'Mètode Kusi Wawa no es podria aplicar a no ser que et trobis en una habitació climatitzada. Els nostres amanyacs és veritat que s'han modificat i ara són més frescos, en base de mussolina de cotó orgànic. Però, tot i així, el fet d'embolicar a el nadó fa que pugui pujar de temperatura. Pel que, és molt important que només ho fem en zones amb temperatura controlada.

No obstant això, vam rebre molts dubtes sobre si els cinturons es poden utilitzar. I en aquest sentit els podeu utilitzar sense problema. Tingueu en compte que, a l'estar a major temperatura, els coixins de llavors parteixen d'una temperatura superior. Pel que probablement necessitaran menys temps per escalfar-se.

No obstant això, gràcies a el dispositiu de seguretat anti cremades no seria una cosa que ens preocupés excessivament; doncs pots tenir controlat en tot moment que no cremi al teu bebè. El control de temperatura és fàcil i ràpid. I molt visual.

La calor de la Wawa Band, a l'ésser una calor contingut en una zona, no pujarà la temperatura corporal del teu nadó. Senzillament, actuarà com un alleujament en aquesta zona concreta. Pel que es pot seguir utilitzant sense problema.

Pel que confereix als nostres olis de massatge. Amb la calor apareixen molts brots atòpics de pell. Amb la qual cosa, els olis d'ametlla natural són l'opció més segura per a la pell del teu nadó. 100% naturals. Respectuosos amb el PH Natural del teu nadó. Realitza cada dia els massatges amb els nostres olis. Ja veuràs que li encantarà i amb la caloreta encara gaudirà més, estant ben fresquet i en contacte amb la teva pell.

Si t'ha interessat aquest article, potser t'interessarà

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-bebe

 

https://www.kusiwawa.com/aceite-masaje-anticolico-bebe-almendra-dulce

 

https://www.kusiwawa.com/wawa-band-pequena

 

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

 https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-y-el-calor-del-verano-tratamiento-anticolicos

Compartir