facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Còlics del lactant i dormir cap per avall

Còlics del lactant i dormir cap per avall


Una de les posicions més comuns que alleugen als nadons que pateixen de còlics del lactant és cap per avall. És per aquesta raó, que ens arriben moltes consultes sobre si es pot deixar la Wawa band per dormir i col·locar el nadó cap per avall.

Contra la idea raonable que, si el nadó de forma natural se sent millor cap per avall hem de posar-lo a dormir així perquè dormi millor, la realitat és molt diferent.
Primer volem abordar la idea de deixar dormir al bebè amb la Wawa Band. Hem de tenir en compte que la Wawa Band, un cop s'escalfa, va perdent calor de manera gradual. És per això, que, al cap d'una estona, aquesta ja no té cap funció i no previndrà de cap manera que el teu nadó es desperti plorant. És per aquesta raó, que no recomanem deixar el nadó dormint amb la Wawa Band posada. A més, hem de tenir en compte que un adult sempre ha d'estar supervisant el seu ús en tot moment.
Un cop abordada la idea de deixar el nadó dormint amb la Wawa Band, procedim a parlar sobre la posició en què posem a dormir al bebè. Les associacions de pediatria mundials solen tenir diferències segons diferents països d'on provenen, però hi ha una cosa en què tots, de forma unànime coincideixen: la posició en què ha de dormir al bebè.
S'ha demostrat que un nadó que dorm cap per amunt o, com a molt, de costat, té una menor probabilitat de patir de la Síndrome de la Mort Sobtada. Aquesta mort és devastadora, ja que els nadons solen ser trobats sense respirar. Hi ha molts factors que poden influir però dormir cap per avall incrementa les possibilitats de patir-la. És per aquesta raó que no ser recomana MAI posar el nadó a dormir cap per avall.

És per aquesta raó que, encara que sembli el més lògic, no és recomanable posicionar d'aquesta manera per dormir. Ho pots dormir en braços de cap per avall si ho necessites, però un cop el col·loquis al llit, sempre caldria col·locar-cap per amunt.

Si t'interessa el tema i vols conèixer més, pots visitar els següents links:

https://www.kusiwawa.com/como-evitar-sids

https://www.kusiwawa.com/como-ayudar-a-dormir-un-bebe-con-colicos

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/sudden-infant-death-syndrome/symptoms-causes/syc-20352800

https://www.webmd.com/parenting/sids-prevention#1

Compartir