facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
  • Sigues una Super Mom amb Kusi Wawa

Què és Kusi Wawa?

Kusi Wawa neix de la nostra pròpia experiència personal. Neix del nostre dolor al veure nuesta filla patir per còlics. Neix de la nostra por a no estar tractant bé aquests símptomes. Neix de la nostra inseguretat com a pares primerencs. 

Però de la por, de vegades en ve la força i vam començar a buscar les millors formes per alleujar a la nostra filla. Després d'haver provat infinitat de productes i remeis, vam donar amb el que va aconseguir alleujar-: una combinació d'aplicació de calor a la zona abdominal i oferir-li el suport emocional que necessita per acabar de relaxar-se.

Kusi Wawa és un Mètode 100% Natural, on respectem els nostres fills i els acompanyem al llarg de tot el procés. 

Com en vam escollir el seu nom? En honor a un viatge que ens va canviar la vida. Kusi Wawa és un terme Quechua, de l'antic poble Inka, que significa l'alegria / felicitat de rebre un nadó a la família. I no podríem haver trobat millor nom. perquè igual al terme, el que pretenem és ajudar les famílies a que puguin gaudir de l'alegria que genera un nouvingut sense plors, crits ni nervis.

Meritxell Vinyas - Fundadora de Kusi Wawa

El meu nom és Meritxell Vinyas, i em vaig convertir en mare novembre del 2014. Com qualsevol nova mare, el meu món va donar un gir de 180º. Van canviar les meves prioritats, els meus interessos, els judicis de valor, les meves preocupacions… en definitiva, em va canviar la vida.  I amb la bonica arribada de la nostra filla, van arribar també infinitat d’emocions.

Amb ella, em vaig endinsar a un món de nous productes, noves necessitats... és a dir, una nova realitat. Valores certs elements que abans ni et plantejaves. Amb l’arribada la món de la nostra princesa, va arribat també la realitat. Ella tenia còlics. I em va sorgir la necessitat incontestable d’ajudar-la a sobre portar aquesta carrega de la forma més natural possible. Sense medicaments, sense intrusions agressives. Després d’una amplia investigació en les solucions que oferia el mercat americà, i probes amb diferents mètodes tradicionals, vaig arribar al mètode Kusi Wawa. Una combinació de les ensenyances de Dr Karp i la aplicació de escalfor en la zona abdominal de forma continuada.

A partir d’aquell moment, va tornar la pau a la nostra família. Va tornar la meva autoestima, la meva seguretat… vaig passar de ser una mare insegura a sentir-me una SuperMom. Aquesta és la sensació que volem regalar a tots els nous pares i mares. La seguretat que podeu amb tot. Que si són còlics, podeu amb ells. Que és malestar intestinal o disquècia? També podeu amb ells. Que és dificultat per dormir? També!

Ens hem embarcat en aquest projecte per poder compartir aquest coneixement amb totes les mares i pares que estan a aquest cantó de l’oceà. Esperem poder aportar a les vostres famílies tanta pau com la que ens va portar a la nostra.

Vanessa Marín, administración

Sóc la Vanessa, mare des de juliol de 2016. Un dilluns dia 4 va arribar l'Hugo, a les 38 setmanes, sense avisar, amb tota l'energia del món, amb els seus 2,690 kg de tendresa i innocència.

Si, aquest dia va néixer el meu nadó però també va néixer una nova mare, jo. Amb els meus dubtes, inquietuds, pors i preguntes. Tot es capgira, les teves prioritats, els teus interessos, el teu descans i son, fins i tot les teves converses preferides amb amigues també canvien, tot el envolta el teu beu.

En els primers mesos Hugo va tenir gasos i el meu únic desig era ajudar-lo a expulsar-los i que pogués descansar tranquil i amb això també nosaltres. Per això poder unir-me a Kusi Wawa va ser tan important, perquè per fi podem ajudar a mares en aquesta situación que no pateixin.

Amb el pas dels mesos tot s'estabilitza i el temps comença a córrer massa ràpid, per això vaig aprendre a saber gaudir cada etapa del nadó i de ser mare, els bons moments i els no tan bons, a gravar en la memòria aquesta mirada de benestar i seguretat que té quan has aconseguit alleujar-qualsevol dolor, qualsevol plor ... també les rebequeries perquè no, tot és poc per recordar el molt que ens necessiten i també nosaltres a ells des que apareix la doble ratlla del test d'embaràs

Per més gran que sigui... l'Hugo sempre serà el meu petit Kahuna.

UN PROJECTE SOSTENIBLE

Kusi Wawa  no tan sols pretén crear un producte natural que respecta al nadó; si no que posem gran èmfasis en que també es respecti el nostre entorn. Els nostres productes estan creats i pensats pel que és més important a la nostra vida: la família. I no seria honest que, per aconseguir el benestar d’unes famílies altres tinguessin que patir. Per això, ens prenem molt seriosament la nostra responsabilitat a l’hora d’escollir proveïdors i les persones amb qui col·laborem. Els nostres productes tots tenen controlat tot el procés i, gracies a la traçabilitat de totes les peces estem orgullosos de saber que al llarg de tot el procés s’ha protegit a les persones que hi han estat involucrades. Tots els proveïdors amb qui treballem són Europeus i tant la creació de producte com la confecció estan fets a espanya. Confeccionem a prop de Barcelona en un taller on es respira alegria, on es respecta i es cuida el seu equip. Quan diem que fem els nostres productes amb molt amor, no és tan sols una frase; així ho sentim i esperem que així ho puguem transmetre.