facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
  • Sent-te bé amb Kusi Wawa, mama

Què és Kusi Wawa?

Kusi Wawa neix de la meva experiència més personal. Quan va néixer la meva primera filla, vaig passar un postpart molt dur. Ella tenia uns còlics molt aguts, problemes amb la lactància ... vaig passar hores i hores plorant. Sentia que perdia el control, que no podia amb això i va venir el sentiment més profund de culpabilitat per no ser la mare que m'havia imaginat que seria. Evidentment, per culpa d'aquestes expectatives que ens fem que, en realitat no són realistes. La meva autoestima estava desapareguda. Les llàgrimes i els crits de la nostra filla se m'instal·laven al cor i em feien sentir feble i molt trista. Una cosa que, de nou, no volia sentir ja que aquest "havia de ser el moment més feliç de la meva vida".

Així que, per sentir-me millor, vam iniciar el procés per millorar les coses que no estaven funcionant. Vam anar a una assessora de lactància i vaig començar a investigar què podia fer per alleujar els còlics de la meva filla de forma natural. Així que quan, després de molta prova i error i de treballar amb el nostre pediatre vam donar amb El Mètode Kusi Wawa. Em vaig sentir feliç. La meva filla per fi podia descansar, per fi vaig trobar la manera que deixés de plorar. De forma màgica, la meva autoestima va tornar. Vaig tornar a sentir-me segura. Vaig tornar a relativitzar tots aquests sentiments de culpa. Vaig tornar a ser jo.

Kusi Wawa pretén ser això. Aquest ajut, 100% natural perquè et sentis bé. Perquè afrontis aquells petits moments que ens preocupen totes les mares amb seguretat i calma. Sabent que és totalment natural i no intrusiu; i que té cura de tu i del teu bebè.

I tu, t'uneixes a la Maternitat Kusi Wawa?

Meritxell Vinyas - Fundadora de Kusi Wawa

Em dic Meritxell i sóc la creadora d'aquest projecte meravellós. Tinc dos fills que són l'alegria de les nostres vides. Ells, els meus grans mestres, m'han ensenyat què és important a la vida. Que res és raó suficient per perdre un somriure i que l'aigua esquitxada és gairebé tan curativa com llargues sessions de spa.

Cada fill ve al món per ensenyar-nos coses diferents, la primera va arribar com un terratrèmol a sacsejar les nostres vides i posar-les cap per avall. El segon, va arribar per reafirmar tota la pau que vam aconseguir amb la primera.
Kusi Wawa és un terme quetxua, de l'antic poble Inca que significa l'alegria de rebre un nadó a la família. I crec fermament que, amb les eines adequades, el teu entorn i molta conscienciació tots podem gaudir-lo. Així que aquest va ser el meu objectiu principal quan em vaig llançar a l'abisme amb aquest projecte. Regalar aquesta sensació de benestar i seguretat a totes les mares. Espero, de tot cor, aportar aquest granet de sorra perquè sigui així.

Vanessa Marín, administración

Sóc la Vanessa, mare des de juliol de 2016. Un dilluns dia 4 va arribar l'Hugo, a les 38 setmanes, sense avisar, amb tota l'energia del món, amb els seus 2,690 kg de tendresa i innocència.

Si, aquest dia va néixer el meu nadó però també va néixer una nova mare, jo. Amb els meus dubtes, inquietuds, pors i preguntes. Tot es capgira, les teves prioritats, els teus interessos, el teu descans i son, fins i tot les teves converses preferides amb amigues també canvien, tot el envolta el teu beu.

En els primers mesos Hugo va tenir gasos i el meu únic desig era ajudar-lo a expulsar-los i que pogués descansar tranquil i amb això també nosaltres. Per això poder unir-me a Kusi Wawa va ser tan important, perquè per fi podem ajudar a mares en aquesta situación que no pateixin.

Amb el pas dels mesos tot s'estabilitza i el temps comença a córrer massa ràpid, per això vaig aprendre a saber gaudir cada etapa del nadó i de ser mare, els bons moments i els no tan bons, a gravar en la memòria aquesta mirada de benestar i seguretat que té quan has aconseguit alleujar-qualsevol dolor, qualsevol plor ... també les rebequeries perquè no, tot és poc per recordar el molt que ens necessiten i també nosaltres a ells des que apareix la doble ratlla del test d'embaràs

Per més gran que sigui... l'Hugo sempre serà el meu petit Kahuna.

UN PROJECTE SOSTENIBLE

Kusi Wawa  no tan sols pretén crear un producte natural que respecta al nadó; si no que posem gran èmfasis en que també es respecti el nostre entorn. Els nostres productes estan creats i pensats pel que és més important a la nostra vida: la família. I no seria honest que, per aconseguir el benestar d’unes famílies altres tinguessin que patir. Per això, ens prenem molt seriosament la nostra responsabilitat a l’hora d’escollir proveïdors i les persones amb qui col·laborem. Els nostres productes tots tenen controlat tot el procés i, gracies a la traçabilitat de totes les peces estem orgullosos de saber que al llarg de tot el procés s’ha protegit a les persones que hi han estat involucrades. Tots els proveïdors amb qui treballem són Europeus i tant la creació de producte com la confecció estan fets a espanya. Confeccionem a prop de Barcelona en un taller on es respira alegria, on es respecta i es cuida el seu equip. Quan diem que fem els nostres productes amb molt amor, no és tan sols una frase; així ho sentim i esperem que així ho puguem transmetre.