facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Còlic del lactant de nit

Còlic del lactant de nit


El còlic del lactant és un trastorn que pateixen els nadons acabats de néixer. Habitualment, sol començar a les dues setmanes de vida i pot durar fins als 3 o 4 mesos. El podem reconèixer perquè són nadons que, de sobte, trenquen en plor desesperat. Es posen molt vermells i molt tensos. Els punys ben tancats i amb un ràpid moviment de braços i cames. En comptes de plorar, sembla que cridin. I sol ser un moment molt angoixant tant per a ells com per als pares.
Una altra de les característiques del còlic és que sempre sol començar a la mateixa hora, i durar el mateix temps. I aquesta és la característica sobre la qual parlarem avui. Normalment, el còlic del lactant apareix quan cau la nit. I ens preguntem, perquè és així?
Durant el dia pot estar més o menys irritable, però a boca de nit, ¡arriba el còlic!
Nosaltres entenem el còlic com una barreja de dolor físic abdominal i dolor emocional. Els nadons que tenen còlics solen patir d'una barreja de tots dos factors. El dolor emocional, pot significar diverses coses. En general, el que passa és que aquests nadons, quan arriba la nit porten a l'esquena tot un dia d'emocions i experiències. Aquests estan sobre estimulats i, alhora, esgotats perquè ja seria hora de dormir. Pel que, en comptes d'adormir que seria el més lògic, trenquen en plena desesperació. I és per aquesta raó, que els còlics solen coincidir amb la nit.
¿La solució? El Mètode Kusi Wawa. Ajuda a alleujar el dolor físic amb la Wawa Band i ofereix el suport emocional que necessiten mitjançant la Teoria de les 5 S i el Wawa Wrap. Amb el mètode aconseguim relaxar el nadó de forma natural i que aconsegueixi agafar el son. Però no és només en el moment del còlic quan cal actuar. Durant el dia hi ha altres complements que pots fer per intentar arribar a la nit amb un nadó més relaxat i menys cansat. Intenta marcar unes rutines clares, afavoreix que pugui fer les seves migdiades, portéalo molt que això els relaxa i fes-li massatges en un moment que estigui tranquil i receptiu.
Totes aquestes tasques ajudaran a que arribi més descansat per les nits i intentar evitar que trenqui en plor.

Si t'ha interessat aquest article, també et pot interessar els següents:https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/como-ayudar-a-dormir-un-bebe-con-colicos

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos

https://www.kusiwawa.com/soluciones-para-los-colicos-de-otras-partes-del-mundo

https://www.kusiwawa.com/masajes-para-colicos

https://www.kusiwawa.com/para-mama

https://www.kusiwawa.com/wawa-band

Compartir