facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El coixí anticòlics de la Wawa Band per a nadons

El coixí anticòlics de la Wawa Band per a nadons
El coixí de llavors és un de les coses més especials de la Wawa Band. Són l'element clau que produeix la calor per a la termoteràpia i l'olor de l'aromateràpia.

El coixí Kusi Wawa està dissenyat especialment per a nadons acabats de néixer. Amb el que tenim en compte tots els aspectes:

- Pes. El coixí té el pes específic per evitar danys o incomoditats a un nadó.
- Mida. La mida està pensat perquè apliqui calor sobre de la panxeta del nadó. Amb el que és just la mida que necessita. Ni més, ni menys.
- La llavor. La llavor és especial per a nadons. La seva grandària ajuda a facilitar dos aspectes molt importants:
o El procés d'escalfament és més ràpid. Amb el que vam aconseguir escalfar el coixí amb tan sols 15 segons al microones.
o El pes és menor
- L'aromateràpia. Les herbes aromàtiques han estat escollides en un rigorós procés de qualitat per assegurar els seus beneficis relaxants. De totes maneres, si no us agrada tenir el producte amb aroma també es pot fer una ordre especial sense aroma.
- Dispositiu Anti cremades. Som l'únic producte utilitzat per alivar còlics que disposa del dispositiu Anti Cremades, la funció és avisar òpticament quan el coixí està massa calenta per a col·locar sobre la panxeta del nadó. Cada Wawa band ve amb un coixí amb el dispositiu, i unes instruccions d'ús perquè sàpigues com utilitzar-lo.

Com podeu comprovar el coixí és una modernització i adaptació del clàssic sac de llavors. Com a tal, hem de tenir en compte que és una barreja natural amb el que cal tenir certes cures. Aquí et descrivim les coses a tenir en compte:

- Sobretot evita mullar el coixí ja que la llavors es farien malbé.
- Evita posar el coixí en superfícies brutes, ja que olis i altres components podrien també afectar el contingut
- La Wawa Band es pot netejar a la rentadora, però el coixí no es pot netejar.
- Guarda-ho en un lloc fresc i sec.

El coixí, pel fet que conté una barreja natural té una data de caducitat. Normalment el contingut del coixí pot variar, sobretot l'aroma. En 40 usos el coixí evoluciona i ja no estaria en les mateixes condicions que el primer dia. Però això no vol dir que calgui canviar-lo, ja que si aquest està ben mantingut pot durar els quatre mesos que ho necessitis per utilitzar-lo.

IMPORTANT. Evita reutilitzar coixins que no són nous ja que no tens coneixement de com s'ha conservat i no saps el seu estat. La seguretat és molt important per a nosaltres i no recomanem reutilitzar-los.

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/listado-cosas-necesarias-e-innecesarias-para-los-primeros-tres-meses-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/como-el-calor-local-puede-ayudar-a-tratar-la-disquecia

https://www.kusiwawa.com/gasos-bebe-cojin-semillas-dispositivo-antiquemaduras

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural
Compartir