facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Cinturó Wawa Mom al centre Dexeus dona

Cinturó Wawa Mom al centre Dexeus dona

 

El centre Dexeus dona ha estat el següent hospital que s'ha unit a la revolució de Kusi Wawa amb els nous cinturons Wawa Mom.

 

A partir d'avui, totes les mares que donin a llum en el centre podran gaudir de grans avantatges durant el part i el postpart, utilitzant el cinturó Wawa Mom per ajudar a alleujar els dolors de part de forma natural i efectiva.

 Totes les mares obtindran beneficis exclusius a l'hora d'obtenir el seu cinturó per alleujar el mal d'esquena i les contraccions de el part. Les seves sales de part estan preparades per poder utilitzar els nostres cinturons que permeten alleujar el dolor de les contraccions gràcies a la termoteràpia. Alhora, també afavoreix la reducció de el dolor el fet que permeti lliure moviment en tot moment.

L'equip de llevadora i obstetres de l'Hospital Universitari estan entusiasmats amb la idea d'incorporar eines naturals per a l'alleujament el dolor. En definitiva, la calor ja és una eina que s'utilitza però amb bosses de sèrum escalfades que solen caure per no tenir una forma de fixació.

En concret en el centre de la dona Dexeus, les mares que desitgin utilitzar-lo, hauran adquirir-se prèviament. El que els permetrà utilitzar-lo durant tot l'embaràs i, a l'tenir-ho ja, el seguiran utilitzant-lo per a la resta de les seves vides.

Una mare testimoni ens comentava: "Realment és un cinturó molt versàtil. El vaig utilitzar durant l'embaràs i el part, però ara ho segueixo fent servir moltíssim per al mal d'esquena. Jo cuso molt i ja saps, una de les principals malalties de cosir és el mal d'esquena. Gràcies a el cinturó, em alleuja moltíssim el dolor. M'ho poso gairebé diàriament ".

Així que, a partir d'avui, podràs trobar-nos en els plans de part de Dexeus i, sens dubte, podràs alleujar les contraccions de forma natural en el seu centre. Alhora que el podràs gaudir a casa teva per sempre.

Si t'ha interessat aquest article, també t'interessarà:


 https://www.kusiwawa.com/plan-de-parto-can-ruti-y-cinturon-termico-parto

https://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones

https://www.kusiwawa.com/cinturon-relajacion-embarazo-y-parto

Compartir