facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Cinturó Wawa Mom i repercussió a Mitjans

Cinturó Wawa Mom i repercussió a Mitjans
El passat mes de març vam comunicar a tots els mitjans del llançament del nostre cinturó Wawa Mom, que hem creat en col·laboració amb la Llevadora Laura Tarrats i l'institut Germans Trias i Pujol i l'Hospital Can Ruti.

Com bé sabeu, és un cinturó que hem creat per alleujar els dolors d'esquena durant l'embaràs,  contraccions en el part, i postpart. És un cinturó tèrmic que disposa de dos coixins de llavors amb la nostra barreja magistral, a la zona lumbar i suprapúbica. La calor és vasodilatador i, està científicament provat, que ajuda a alleujar el dolor.

Abans de la comercialització del cinturó, aquests articles expliquen molt bé que s'ha realitzat un estudi per un any amb més d'un centenar de dones en treball de part per veure els resultats. Un 95% d'aquestes va declarar que els va ajudar a alleujar el dolor.

La comunicació ha tingut una gran repercussió en Mitjans locals i, fins i tot, pots trobar l'article publicat per la Vanguardia, el Periódico i altres grans mitjans.

Ens fa extremadament feliços poder comptar amb el suport de l'interès en els mitjans de comunicació i esperem que el cinturó Wawa mom ajudi a moltes noves mares en l'embaràs, part i post part.

Us deixem aquí un seguit de links que podeu visitar,

 https://www.kusiwawa.com/alleugeriment-contraccions

https://www.kusiwawa.com/cinturo-relaxacio-dembarac-i-part

https://www.lavanguardia.com/vida/20190319/461136751103/comadrona-can-ruti-cinturon-termico-parto.html

 https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20190319/comadrona-de-can-ruti-disena-un-cinturon-termico-que-alivia-dolor-en-parto-7363219

https://tuotrodiario.hola.com/noticias/2019032080082/comadrona-disena-cinturon-alivir-dolor-embarazadas/

http://www.hospitalgermanstrias.cat/noticia?noticia=166781

 https://www.catalunyapress.es/texto-diario/mostrar/1360075/comadrona-can-ruti-inventa-cinturon-termico-alivia-dolores-parto

http://www.diarideterrassa.es/catalunya-espanya/2019/03/19/comadrona-can-ruti-disena-cinturon/106749.html

https://enacast.com/iframe_directe/39/?theme=standard

Compartir