facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Cinturó tèrmic lumbar

Cinturó tèrmic lumbar

 

El cinturó o faixa tèrmica lumbar és una de les millors solucions naturals a el dolor lumbar.

 

A mesura que van passant els anys, hi ha certes parts de el cos que de vegades fan mal. Ja sigui per què has de carregar molt pes a la feina, estàs tot el dia assegut a la feina i amb prou feines tens temps de fer esport, estàs o has estat embarassada ... Hi ha moltes raons.

 

En el post d'avui parlarem com el cinturó Wawa Mom et pot ajudar a alleujar aquest dolor.

 

El cinturó Wawa Mom ha estat creat per una llevadora i és segur en totes les etapes de vida d'una dona. Des del petita fins a la vellesa.

 

El cinturó es compon de dos coixins de llavors que es col·loquen de forma estratègica en el cos per alleujar els punts clau.

 

Els coixins estan creats de manera que reparteixen la calor i tenen el pes ideal per no ser molestos. A més, a l'col·locar-se en un cinturó, ens permeten estar en constant moviment. Pel que podràs seguir movent-te si ho necessites. Però no només està compost de llavors el coixí, es constitueix d'una barreja aromàtica (tan característica de Kusi Wawa), que t'ajuda a relaxar i a sentir-te millor.

 

Que necessites estirar? Pots fer-ho amb el teu cinturó posat.

 

El coixí de llavors gran es col·loca a la zona lumbar i, tu mateixa pots decidir si vols col·locar també el coixí petit a la zona supra púbica. Si t'ajuda, endavant, si només vols posar el coixí darrere també.

 

És un dels cinturons més funcionals que existeixen i que són segurs durant tota la vida.

 

Esperem que els feu servir molt i que us agradi tant com a nosaltres.

 

Si t'ha agradat aquest article, potser també t'interessaràhttps://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones


https://www.kusiwawa.com/alivio-dolor-menstrual


 

Compartir