facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Per a què pots utilitzar el cinturó Wawa Mom.

Per a què pots utilitzar el cinturó Wawa Mom.
Wawa Mom és el nou cinturó que presentem que està pensat per Mamà. Dit cinturó es va crear per la llevadora Laura Tarrats conjuntament amb el Centre d'Investigació IGTP, pensant en el dia del part.

 

El cinturó està ideat per aplicar calor a la zona lumbar i suprapúbica, ja que són els dos punts on se senten més les contraccions en el moment del part. Dit aparell es va crear, però, en forma de cinturó i amb coixins de llavors per permetre el lliure moviment alhora que aplicàvem la calor.

 

En Kusi Wawa, com a detall addicional, hem afegit al disseny del cinturó Wawa Mom nostre coneixement i hem confeccionat aquests coixins amb la nostra barreja magistral que ens permet escalfar els coixins de forma ràpida i efectiva. Gràcies a la llavor que utilitzem, el pes està molt controlat i evita molestar la nova mare. Alhora, també, disposa del suau aroma tan distintiu de Kusi Wawa que permet ajudar a la relaxació.

 

Però, tot i que el cinturó hagi estat testat i creat per al dia del part, el meravellós és que és un cinturó molt versàtil. Té moltes utilitats i us descriurem quines són avui:

 embaràs:

Durant l'embaràs, la calor de la Wawa Mom ens permetrà alleujar aquelles petites malalties que puguin sorgir de forma 100% natural i no intrusiva.

-Dolor d'Esquena

- Mal de ciàtica

- Dolor pelvis

- Contraccions

 part

postpart

- Mal d'esquena
- Greuges
- Contractures a l'esquena o coll
- Dolor menstrual

Així que, encara que t'ho puguis comprar embarassada, el cinturó ha estat creat pensant en donar-li un ús infinit. No et quedis sense el teu cinturó tèrmic Wawa Mom perquè és un meravella. Científicament provat.

 Troba els tutorials sobre el cinturó aquí.

Troba el cinturó aquí.
Compartir