facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Perquè l'escalfor et pot ajudar en l'embaràs i el part?

Perquè l'escalfor et pot ajudar en l'embaràs i el part?
El nou cinturó Wawa Mom, que hem creat gràcies a la llevadora Laura Tarrats i l'Institut de Recerca IGTP, ha estat creat per ajudar a alleujar els petits dolors en l'embaràs, part i post part.

Dit cinturó té moltes utilitzacions i és molt versàtil:

Abans de donar a llum, el pots utilitzar per alleujar el mal d'esquena gràcies al coixí lumbar. També pots alleujar el dolor de ciàtica.

En el moment del part, és el company ideal per alleujar els dolors de les contraccions. De fet, el cinturó ha estat creat i testat específicament per a aquest moment.

I després de donar a llum, el podràs utilitzar per alleujar les malifetes, el mal d'esquena d'aquests primers dies, i fins i tot el podràs utilitzar amb els dolors menstruals.

En el post d'avui, volíem compartir amb vosaltres dos estudis molt interessants on es confirma que l'ús de calor a la zona lumbar i suprapúbica en el moment del part alleuja considerablement el dolor.

Hi ha dos estudis del 2013 i el 2014.

El primer és un estudi que es va publicar al Iranian Journal of Nursing and Midwifery Research, i que va ser realitzat per un grup de llevadores (The effect of intermittent local heat and col do tasca pain and chilb birth outcome). L'estudi pretenia demostrar si la calor i / o el fred aplicat de forma local a la zona lumbar i supra púbica.

Com a resultat de l'estudi, van trobar que el fred provoca un alleujament del dolor més immediat, però no és mantingut en el temps. En canvi, l'aplicació de calor permetia alleugerir de forma més sostinguda.
Per a aquest estudi, estudiarion a 64 dones, que van dividir en dos grups. Un grup va passar tot el procés de dilatació en el part sense l'ajuda tèrmica i el segon grup se li va oferir el remei tèrmic. El que es va observar és que el grup que havien utilitzat calor per alleujar les contraccions, no tan sols sentien menys dolor sinó que a més les que van utilitzar aquesta forma d'alleujament de contraccions es beneficiaven d'una primera i tercera fase del part molt més curta.

El segon estudi es va publicar al Journal of Biology, Agriculture and Healthcare, i va ser realitzat per la Dr. Rània Mahmoud Abdel Ghani (Effect of Heat and Cold Therapy during the First Stage of Labor on Women Percepció of Birth Experience: A Randomized Controlled Trial )

Aquest estudi es va realitzar al Caire University maternity hospitals, amb 100 dones en la primera fase de part (uns 3 cm de dilatació). Totes les dones que van formar part de l'estudi eren embarassos de baix risc, d'edat entre 18 i 35 anys. Com en l'anterior estudi van dividir a les dones en dos grups. Al primer li van oferir termoteràpia a la zona lumbar per alleujar el dolor de les contraccions i al segon no li van oferir. Els resultats van ser significatius: les dones que disposaven de la calor lumbar percebien molt menys dolor que les que no disposaven d'aquest analgèsic natural.

Així doncs, molt abans que es creés el cinturó ja sabíem que la calor alleuja el dolor i és un bon aliat natural per ajudar a reduir la sensació de dolor. El que el nostre cinturó permet és aplicar aquest calor de forma efectiva, ràpida i pràctica. El primer i tan important, és que mentre està aplicant calor permet a la dona moure lliurement. El lliure moviment és bàsic per millorar també el benestar de la partera (en parlarem properament).

Els coixins de llavors s'escalfen de forma senzilla i ràpida al microones. Són fàcils de posar i treure al cinturó i ... tenen aquesta olor tan característic de Kusi WAWA que ens encanta!

Si t'ha agradat aquest article, potser també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/el-primer-cinturo-per-alleujar-el-dolor-de-les-embaracades

https://www.kusiwawa.com/alleugeriment-contraccions?language=ca
Bibliografia:
- The effect of intermittent local heat and cold on tasca pain and child birth outcome - Jila Ganji, Marjan A. Shirvani, Farideh Rezaei-Abhari, Mahmonir Danesh
-Effect of Heat and Cold Therapy during the First Stage of Labor on Women Percepció of Birth Experience: A Randomized Controlled Trial
- Dr. Rània Mahmoud Abdel Ghani
Lecturer of Maternal and Newborn Health Nursing, Facultat de Nursing, Cairo University EGYPT
mohamed_louia@yahoo.com
Compartir