facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Mamá cuchufleta alleugereix els còlics del seu nadó amb Kusi Wawa

Mamá cuchufleta alleugereix els còlics del seu nadó amb Kusi Wawa
Mama cuchufleta fa una ressenya sobre Kusi Wawa

 

Zaida, o més coneguda com La mare cuchufleta, ha utilitzat Kusi Wawa per alleujar al seu petit i ens emociona que hi hagi compartit una ressenya tan bonica amb tots nosaltres al seu bloc.

El seu post és molt interessant perquè ens explica molt bé el funcionament de tots els nostres productes. Les seves utilitats i les seves formes d'ús.

Li ha encantat i fa especial èmfasi en el dispositiu de seguretat anti-cremades. I en això coincidim perquè a nosaltres també ENS ENCANTA!

El seu peque ha passat una època molt malalta amb gasos i còlics, i ens alegra moltíssim haver pogut ajudar-la a alleujar-los. Així tots ajudem a que sigui una experiència molt més completa i feliç.

Ens encanta mama cuchulfleta perquè a part de ser mare és també infermera. I ens omple realment d'orgull que li hagi agradat tant el nostre Mètode!

 

Moltíssimes felicitats per tot i felicitats per aquesta gran família que has creat. Ens sentim d'haver pogut compartir amb vosaltres els primers moments de la bi-maternitat. És una alegria real poder formar part de la vostra història.

 

Si t'ha interessat t'interessarà:


https://www.kusiwawa.com/resultados-metodo-kusi-wawa-colicos-acip-y-matronas

 

https://www.kusiwawa.com/listado-cosas-necesarias-e-innecesarias-para-los-primeros-tres-meses-del-bebe

 

https://www.kusiwawa.com/hey-mommy-eli-blogger-utiliza-kusi-wawa-para-colicos-su-bebe

 

https://www.kusiwawa.com/bloggers-opinion-colicos-kusi-wawa

 

https://mamacuchufletadotcom.wordpress.com/2018/09/24/metodo-kusi-wawa-para-los-colicos-del-lactante/

Compartir