facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La blogger Natta Beauty utilitza Kusi Wawa i no podria estar més contenta amb els resultats

La blogger Natta Beauty utilitza Kusi Wawa i no podria estar més contenta amb els resultats
Una altra setmana més ... us portem un post d'allò més interessant!

Aquesta vegada ens centrem en la youtuber i instagramer Natàlia Ortiz, més coneguda com Natta Beauty, qui contenta amb el nostre producte ha volgut incloure-ho en un dels seus vídeos.

En aquest vídeo, adjuntat al final del post, Natàlia fa esment a les dues funcions amb les que el nostre mètode l'ha ajudat en el seu dia a dia, amb el seu fill Leo.

En primer lloc, esmenta la principal funció de Kusi Wawa: el alleujar els famosos còlics del lactant, tranquil·litzant doncs al beu.

En segon lloc, ens explica com tant el seu marit com ella recorren a la Wawa Band i la Wawa Wrap quan Leo comença a plorar i no saben que li passa. Gràcies a això Leo es calma, motiu pel qual han batejat a la Wawa Band com "el cinturó màgic".

Alhora, fa esment al conjunt de factors pels quals el nostre mètode Kusi Wawa és eficaç: termoteràpia, centrada en alleujar el dolor físic gràcies a la seva propietat analgèsica; aromateràpia, efectiva per aixecar l'ànim i equilibrar les emocions; i el amanyagar al beu, oferint-li el suport emocional que necessita per finalment tranquil·litzar-se del tot.

 

Ens ha encantat veure com realment l'hem pogut ajudar i l'eficaç que ha estat amb el seu estimat Leo ... Esperem que el "cinturó màgic" segueixi desprenent tanta màgia!

 

Si t'ha agradat aquest vídeo també et pot interessar:


https://www.kusiwawa.com/resultados-metodo-kusi-wawa-colicos-acip

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/cuando-termina-colico-lactante 

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante
https://www.youtube.com/watch?v=2ce8Rdh030g&t=280sCompartir