facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Biberons anticòlics i Kusi Wawa

Biberons anticòlics i Kusi Wawa

La maternitat és un camí molt personal. Quan neix un bebè, neix una nova mare. Perquè cada bebè és diferent. Fins i tot si la mare no és nova. Cada bebè, com cada persona, és diferent. I tindrà unes particularitats que ho fan úniques. Cada situació és diferent. I moltes vegades, una mateixa família pot prendre decisions o altres en funció de la situació en què es troba.

Entre elles, la lactància pot ser un dels temes més forts de la maternitat. A vegades, iniciar-se en la lactància pot ser molt dur. Ja sigui perquè el bebè perd pes, no s'agafa bé i duele en l'agarre, perquè dorm i no s'acaba de menjar ... pot haver-hi moltes raons que ens decanten cap a una o altra direcció. Incluso a vegades, hi ha situacions personals que no et permeten donar-li el pit. Amb què, si una cosa sabem, és que NO s'ha de jutjar a ningú pel que veus. El camí recorregut és tan personal i únic que mai es pot arribar a entendre el que ha passat o ha passat aquesta mare en aquest moment.

Per a totes aquelles mamàs que necessiten utilitzar el biberó, Kusi Wawa ha arribat a un acord amb les millors ampolles per ajudar a prevenir els còlics.
Anteriorment hem fet un post on parlàvem dels millors biberons anticol·lics, i descrivim a cada un amb els seus beneficis i els seus inconvenients. En Kusi Wawa hem arribat a un acord amb Phillips per oferir als nostres papàs els biberons Phillips AVENT. Per què hem triat aquests?

1. Són molt efectius al reduir la ingesta d'aire
2. La forma de la tetina és molt natural i afavoreix l'estímul com si fos el pit de la mare
3. Són molt fàcils de rentar i d'esterilitzar.
4. Són els que nosaltres utilitzem i ens encantaron!

Si vas a la nostra botiga online, ara pots veure els models que hem triat per oferir-los en el apartat PER AL BEBÉ. I, si accedeix a nostres PACK DESCUENTO trobaràs paquets amb un 10% de descompte amb combinacions de biberones, xumets Philips i la nostra Wawa Band per alleujar el còlic del bebè.
Compartir