facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Els beneficis d'aplicar escalfor a la panxa del nadó

Els beneficis d'aplicar escalfor a la panxa del nadó
Els beneficis d'aplicar escalfor a la zona abdominal són reconeguts des de temps antics. Tothom coneix el remei de l'àvia consistent en aplicar calor a la panxa quan aquesta fa mal.

En aquest post, volem aprofundir sobre els beneficis d'aplicar calor a la zona abdominal.

En molts portals de referència, on anem a buscar opinions i recomanacions per ajudar-nos amb la salut dels nostres petits, recomanen l'aplicació de calor per alleujar els gasos i els còlics del lactant. A Net Moms trobem un article dedicat exclusivament a parlar de remeis casolans que pots fer servir per tractar els gasos. Babycenter espanyol, Elbebe.com, Sanitas i Bebesymas dediquen sovint posts per donar recomanacions sobre com alleujar els còlics del lactant. Entre altres opcions, veiem l'aplicació de calor a la zona abdominal.

Un article en natursan.net, ens explica que l'any 2006, en la conferència anual de l'Physiological Society, un grup de científics del University College London (UCL) del Regne Unit, van presentar les seves troballes sobre per què la calor és analgèsic, oferint una resposta científica de per què la calor s'ha vingut utilitzant des de fa ja molt de temps com a remei casolà per alleujar el dolor.
Segons aquests experts, en aplicar sobre la pell una bossa d'aigua calenta o qualsevol altre estri calenta d'uns 40º C a la zona on es produeix el dolor, s'aconsegueix activar els receptors de la calor localitzats en aquesta zona, els quals bloquegen l'efecte de els missatgers químics que estan fent que l'organisme detecti dit dolor.

És a dir, la calor realment és capaç de desactivar el dolor a nivell molecular, d'una manera bastant similar a com funcionen els medicaments analgèsics. A més, és clar, de brindar comoditat.

Alhora, si estudiem el recorregut dels components gasosos a través de la termodinàmica, veiem que la tendència d'aquests sempre és d'evolucionar i moure. per aquesta raó, la calor també ajuda a desplaçar els gasos i a regular el trànsit intestinal.

Aquestes són, doncs, les particularitats que fan que l'aplicació de la Wawa Band del Mètode Kusi Wawa produeixi aquest efecte relaxant i curatiu. I el converteix en una eina crucial per a la cura del teu nadó.


Otros artículos que podrían ser de tu interés:

https://www.kusiwawa.com/el-cojin-termico-de-la-wawa-band-para-aliviar-los-colicos

https://www.kusiwawa.com/los-beneficios-del-calor-y-la-wawa-band

https://www.kusiwawa.com/remedio-colicos-del-lactante-metodo-kusi-wawa-en-info-matronas

https://www.kusiwawa.com/calentar-los-cojines-kusi-wawa-sin-microondas

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural


Coneix el mètode Kusi wawa per ajudar a alleujar els nadons que pateixen de còlics
https://www.kusiwawa.com/Visita nostra wawa band
https://www.kusiwawa.com/wawa-band
Compartir