facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La FDA americana confirma la perillositat de l'anís per tractar els còlics.

La FDA americana confirma la perillositat de l'anís per tractar els còlics.

La FDA és l'organisme que controla la seguretat dels productes farmacèutics i els aliments dels EUA. Com bé sabem, és un dels organismes més estrictes a nivell mundial, per assegurar la seguretat dels productes que es poden vendre al mercat americà.

I precisament per això, és tan important prendre consciència que han fet un pas endavant i han prohibit la ingesta de te d'anís en nounats.

Com bé sabem, el et d'anís s'usava de forma bastant comuna per alleujar els còlics dels nounats. Els feien un te i li afegien a les preses de el nadó. Però, ja fa anys que es va demostrar que aquest et era perillós ja que pot ocasionar danys neurològics greus en els nadons.

L'FDA ha demostrat la relació de el te amb hiperexcitabilitat nerviosa i crisis epilèptiques. S'ha trobat una relació directa entre la ingesta d'aquest te i crisi espilépticas, fins vòmits, tempblores i moviments oculars ràpids.

Inicialment es creia la toxicitat de l'anís venia perquè hi ha algunes varietats de l'et que són tòxiques, i al no ser possible diferenciar entre una i l'altra de forma visual, s'utilitzava la variant tòxica. No obstant això, en aquest estudi de la FDA desbanca aquesta creença i afirma que la toxicitat està en qualsevol variant d'anís estrellat. ¿I què és el que causa que sigui neurotóxcio? El seu alt contingut en els olis essencials anetol i estragol. A part dels danys neurològics, també pot fins i tot originar hepatotoxicitat; incloent insuficiència hepàtica, dermatitis de contacte i hipersensibilitat.

En l'estudi s'ha observat que tan sols amb 1 estrella a 200 ml d'aigua ja es consideraria una dosi tòxica per a un nadó.

Així doncs, volem reforçar els avisos de tots els pediatres que els nostres nadons han de prendre només llet paterna (o artificial en cas que el primer no sigui possible). Ni probaditas, ni tes, ni sucres ...

Precisament per això, el Mètode Kusi Wawa és TOTALMENT RESPECTUÓS. fa el cos del nadó, respecta les seves necessitats. Respecta els seus temps. I fomenta el contacte i el respecte a la natura

Si t'ha interessat aquest article, potser també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/porque-los-masajes-ayudan-a-reducir-colicos
Compartir