facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Amarsupiel i el Mètode Kusi Wawa per alleujar els còlics del lactant

Amarsupiel i el Mètode Kusi Wawa per alleujar els còlics del lactant

El còlic del lactant és un d'aquests trastorns que més preocupa els nous pares. Quan el nadó tot just té setmanes de vida, comença a plorar de manera inesperada i és molt difícil de calmar.

Reconeixerem el còlic perquè són nadons que estan sans, pugen de pes i tot està bé. No obstant això, a certa hora (normalment quan cau la nit) trenquen de cop en un plor desesperat i són molt difícils de calmar. Els nadons es posen vermells, més que un plor sembla un crit de dolor, es retorcen i mouen molt.
Hi ha moltes teories sobre el que provoca els còlics, però, el que nosaltres hem vist que millor preveu i ajuda a calmar el nadó és el contacte. El còlic és, a manera de resum (i simplificant-ho molt), una barreja de dolor a la panxa amb malestar emocional. Els nadons que el pateixen no només necessiten alleujar el dolor físic, sinó que necessiten del nostre contacte per ajudar-los a tranquil·litzar-se.

És per aquesta raó que el Mètode Kusi Wawa tracta aquests dos aspectes bàsics:

- Alleuja el dolor intestinal mitjançant la termoteràpia de la Wawa Band

- Aporta el contacte i el suport emocional necessari per calmar al teu nadó al moment del plor.

El Mètode Kusi Wawa és un mètode actiu que es realitza en el moment que el nadó està plorant. I realment és una de les úniques opcions que hauríem de realitzar quan el nadó està en plena crisi de còlics. En aquest moment, no masajearemos la seva panxa, no li farem fer la bicicleta ... al contrari del que et pot portar a fer el sentit comú; en aquest moment l'acompanyarem perquè es relaxi amb el Mètode. Si t'interessa conèixer més sobre el mètode Kusi Wawa, fes click aquí.

No obstant això, totes aquestes accions que podem realitzar de forma preventiva són molt positives per incorporar al llarg de la rutina diària. Una de les que més recomanem nosaltres, és el porteig. Fa uns mesos vam parlar d'uns estudis que demostraven que els nadons traginats ploraven un 40% menys. (Veure estudi aquí).

I és que està demostrat que el contacte i el balanceig afavoreixen molt la tranquil·litat del nadó i fomenten hàbits de son durant el dia. D'aquesta manera, el nadó arriba més relaxat al final del dia, el que afavoreix episodis de còlics més lleus.

És per això que a la nostra web trobaràs les samarretes Amarsupiel. Veure models aquí

Es tracta d'unes samarretes de port i lactància que et permeten traginar al teu petit o petita de forma ergonòmica i senzilla. Sense nusos ni voltes, i sense la inseguretat que no estigui ben posat.
Aquest model a més és l'únic que permet el contacte directe pell amb pell permetent al nen una mena de "tornada a l'úter". Trobar-"dins" de la mare de nou els proporciona tranquil·litat, seguretat i el màxim confort, i és que, tal com tal com assegura el neurocientífic perinatal Nils Bergman, el cos de la mare és el seu hàbitat natural, la millor "màquina" mai inventada que li aporta calor, nutrició i benestar. I aquesta samarreta reuneix totes les característiques per atendre el nadó de forma integral permetent a la mare alliberar les mans i fer-lo partícip de les activitats del dia a dia de la mare.
En combinar el porteig amb el Mètode Kusi Wawa a la nit, el teu bebè estarà més relaxat, més segur, més tranquil ... i estem segurs que resultarà en un menor grau d'episodi de còlics.
Compartir