facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Alleujar mal d'esquena embaràs

Alleujar mal d'esquena embaràs

Amb l'embaràs solen arribar les petites incomoditats, com, per exemple, el mal d'esquena.

En un estudi que es va realitzar a espanya, aquest va ser una de les coses de les que més es van queixar les futures mares. I és que, si has estat embarassada, saps exactament del que t'estic parlant.
Per a les mares primerenques, el mal d'esquena arriba aproximadament en el tercer trimestre. Quan el nadó ja és gran i, el seu pes és més evident. El nostre cos és meravellós i es redistribueix completament per donar cabuda a aquest nou nadó. Però la realitat és que el nostre eix de gravetat varia, i amb això, provoquem fins i tot canvis de postura. Per això és tan important anar al fisioterapeuta per dur a terme una recuperació en el postpart. I a conseqüència de tots aquests canvis, un dels principals dolors que sorgeixen és el mal d'esquena.

Avui parlarem de diferents exercicis o formes que pots fer per alleujar el mal d'esquena en l'embaràs. Evidentment que això també és aplicable a èpoques fora d'embaràs, però sí que és cert que aquests exercicis són molt positius durant l'embaràs també.

Enfocarem les solucions a dos tipus d'exercicis:

Els exercicis preventius i els actius.

Els exercicis actius són aquells que desempeñarás en el moment que et fa molt mal l'esquena i ja no pots més. Els exercicis preventius són aquells que desenvoluparàs al llarg del dia per afavorir la reducció del dolor.

Com a exercici actiu, aconsellem l'aplicació de calor per alleujar el dolor. La calor és un vasodilatador i actua com a analgèsic. És completament natural i no intrusiu pel que no hi ha cap risc i el pots utilitzar tantes vegades com necessitis. En Kusi Wawa, trobaràs un cinturó creat especialment per a tu, mare - el cinturó Wawa Mom. El meravellós d'aquest cinturó és que et permet aplicar calor sense haver d'estar estàtica o aguantant-la calor amb les mans. És un cinturó que el col·loques al voltant del cos (i que s'adapta a la teva mida), la funció és mantenir sobre de la zona lumbar i suprapúbica dos coixins de llavors. Aquests coixins estan realitzats amb una llavor de baix pes, per evitar molèsties i conté també una barreja aromàtica relaxant. La borsa s'escalfa al microones per un mínim d'un minut i has, llavors, col·locar-la en la seva posició dins de la butxaca del cinturó Wawa Mom.

Pel que fa a exercicis preventius, recomanem dues activitats:

- La matronatació. La natació allibera el pes del nadó al cos de la mare i, com a conseqüència, ajuda a alleujar les tensions a l'esquena. Hi ha infinitat d'altres beneficis que mereixen un post dedicat exclusivament a la matronatació que realitzarem properament.
- Ioga. Hi ha moltes posicions de ioga que redueixen la tensió a l'esquena, amplien l'espai de la caixa toràcica, etc. Totes aquestes postures afavoriran i ajudaran a disminuir el mal d'esquena.
En ambdós casos, recomanem assistir a una classe guiada i fer partícip a l'entrenadora de la nostra malaltia perquè pugui adaptar totes les activitats a la vostra realitat.

Si t'ha interessat aquest article, potser també t'interessarà:

https://www.kusiwawa.com/plan-de-parto-can-ruti-y-cinturon-termico-parto

https://www.kusiwawa.com/calor-alivia-dolor-embarazo-y-parto

https://www.kusiwawa.com/como-se-crea-el-cinturon-para-embarazo-y-parto

https://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones
Compartir