facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Alleujar ciàtica embaràs

Alleujar ciàtica embaràs

 

La ciàtica és un dels dolors més molestos que existeix. Són com punxades de dolor, que ocorren de forma sobtada, quan vam canviar de posició.

 

Les dones som molt més propenses a patir de ciàtica. Un moment on és força comuna patir de ciàtica és en l'embaràs. Les dones embarassades poden patir de ciàtica i és un moment molt molest. Perquè a la pesadesa de la panxa se li suma el dolor punxant que patim quan ens movem.

 

Així que avui anem a parlar de com alleujar aquesta ciàtica de forma 100% natural i 100% segura per les nostres mamis embarassades.

 

El primer i el més important és mantenir-nos actives. Com més actives estiguem, millor ens sentirem i menys "xacres" apareixeran. Així que intenta caminar encara que només sigui una miqueta cada dia.

 

El segon, estirar. Estirar pot ser molt beneficiós i pot prevenir mal de ciàtica però també els dolors d'esquena tan molestos que apareixen sobretot a la fi de l'embaràs. Per fer-ho de manera correcta, i amb supervisió, recomanem acudir a classes de ioga per embarassada. Realitzaràs les posicions adaptades al teu estat i situació personal particular amb una professional instruïda en això. I també et sentiràs molt més acompanyada en el procés ja que podràs compartir experiències amb altres mares estan embarassades com tu.

 

El tercer, la calor. La calor és molt bo per alleujar el dolor de forma natural. És un analgèsic que respecta el teu cos i és segur amb el nadó. Amb el Cinturó Wawa Mom pots aplicar la calor de forma segura i pràctica. El cinturó ha estat creat per la Matrona Laura Tarrats de l'Hospital Germans Trias i Pujol. Testat en més de 100 dones abans de començar a vendre-ho i amb més d'un 80% de satisfacció. Totes les mares que ho van provar estan super contentes i ho seguiran utilitzant.

 

El cinturó et permet aplicar calor a la zona abdominal i la zona lumbar. Així tens dos punts de calor alhora. A l'ésser un cinturó, et permet moure't a el mateix temps que ell et manté els coixins de llavors en els seus lloc. Els coixins de llavors estan dissenyats d'una manera que mantinguin la calor el màxim temps possible, i que tinguin el mínim pes possible (per evitar ser una molèstia). A més, com ja és conegut en Kusi Wawa, les nostres llavors tenen la seva olor tan característica que permet ajudar a la relaxació.

 

Si t'ha interessat aquest article, també t'interessarà:

https://www.kusiwawa.com/soluciones-naturales-al-dolor-lumbar

 

https://www.kusiwawa.com/utilizar-el-cinturon-wawa-mom-en-verano

 

https://www.kusiwawa.com/alivio-dolor-menstrual

 

https://www.kusiwawa.com/cinturon-termico-mujer-en-revista-cientifica

 

 

Compartir