facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Alleugeriment del còlic renal

Alleugeriment del còlic renalLa mami Alejandra Martinez, que pots conèixer com Ale_McSeven avui ha compartit la seva experiència en xarxes amb el nostre cinturó tèrmic de dona.

Ella tenia el cinturó Wawa Mom, el quin va utilitzar tot el seu embaràs per alleujar els petits dolors d'esquena i les contraccions. No obstant això, en el post part, li va venir un atac de còlic renal.

Com sabeu, aquests còlics són molt dolorosos. I la millor manera d'alleujar-és a través de la calor.

Alejandra, en el seu testimoni ens explica que el cinturó Wawa Mom és ideal ja que té dos punts de calor. Un a la zona lumbar i un altre a la zona frontal. Gràcies a aquests dos punts de calor, ens permet alleujar el dolor de forma general.
A més, el cinturó ens va a aguantar els coixins de calor sense la necessitat d'estar connectada a un punt d'electricitat o haver de mantenir-lo a lloc amb les mans. Pel que, et permet estar en el lloc i la posició que a tu et vingui de gust en aquest moment. A ella li agrada estirar-se al llit o al sofà amb el seu caloreta.

Hi ha moltes utilitats per al cinturó tèrmic de dona. I, l'alleujament de l'còlic renal és un altre d'ells. Pots alleujar el dolor menstrual o el mal de regla, pots alleujar el dolor lumbar, pots alleujar el mal de panxa, etc.
Ens encanta que les mamis que utilitzen el nostre cinturó comparteixin la seva experiència. Si vols conèixer més experiències, pots veure més aquí:

https://www.kusiwawa.com/wawa-users-es


Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:


https://www.kusiwawa.com/soluciones-naturales-al-dolor-lumbar

 

https://www.kusiwawa.com/alivio-dolor-colon-irritable

 

https://www.kusiwawa.com/dolor-menstrual

Compartir