facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€

Alleugeriment dolor embaràs, part i post part

WAWA MOM, el cinturó de relaxació d'embaràs i part

El cinturó WAWA MOM és el complement perfecte per a les dones.

Permet alleujar el mal d'esquena i abdominal de forma EFICAÇ, RÀPIDA I SEGURA.

El seu coixí frontal i lumbar permeten tenir dos punts d'escalfor. Els coixins estan dissenyats per tenir el mínim pes per poder utilitzar el cinturó en lliure moviment.

El faràs servir per menstruacions doloroses, dolors cervicals, contractures, dolors d'esquena, dolors de contraccions, ciàtica, etc.

Especialment indicat per a l'embaràs i el part, ja que ha estat creat i testat durant un any per l'equip de llevadores de l'Hospital Germans Trias i Pujol.

Perquè funciona

  • La calor és un analgèsic natural molt efectiu.
  • El cinturó permet moviment de manera que la dona és més lliure d'estar en la posició que la faci sentir millor.
  • La calor és durador i disposa d'una aroma relaxant per afavorir la relaxació.
  • L'aplicació de calor és a la zona lumbar i suprapúbica, que són els dos punts on les dones senten més les contraccions.
  • L'aplicació d’escalfor pot ser aplicable a moments previs al part fins i tot, per alleujar dolors lumbars, ciàtica o altres malestars que solen aparèixer al voltant del tercer trimestre de l'embaràs.

Es pot utilitzar tant a casa com a l'hospital. És el complement perfecte tant per a parts naturals abans de introduir-se en la piscina com a parts hospitalaris, on el cinturó permet moviment i el control fetal.

WAWA MOM és talla única i s'adapta a múltiples panxetes gràcies a la seva amplitud de velcro.

Resultats de l’estudi d’investigació

El cinturó WAWA MOM ha estat creat en col·laboració amb la Matrona Laura Tarrats de l'Hospital Universitari i Institut de Recerca Trias i Pujol.

Amb més de 10 anys d'experiència en parts, Laura volia trobar una solució per alleujar el dolor del part de forma ràpida, efectiva i natural; alhora que permitís la facilitat de moviment.

El seu segon part va ser un part precipitat a casa i es va trobar amb pocs mitjans amb què trobar alleujament. Va ser per això, i pel coneixement dels mètodes que s'utilitzen en les sales de part del seu hospital, que va idear aquest fantàstic cinturó que té dos punt de calor a la zona lumbar i suprapúbica.L'Institut de Recerca Trias i Pujol, en col·laboració amb el seu hospital universitari, ha realitzat un assaig clínic previ a la comercialització del cinturó protérmico per veure els resultats de l'ús d'aquest dispositiu.

L'estudi s'ha realitzat durant un any amb un grup de 134 dones, de les quals el 50% va estar destinat a ser el grup de control (és a dir, que no han utilitzat el cinturó Wawa Mom) i l'altre 50% utilitzava el cinturó Wawa Mom.

Gràcies a l'estudi es va poder comprovar que efectivament les mares que disposaven del cinturó WAWA MOM percebien almenys dos punts menys de dolor en el part i, alhora, de totes les que el van utilitzar confirmen que el van trobar pràctic i efectiu. L'índex de satisfacció és d'un 90 sobre 100.

Com funciona?

1. Obre el cinturó Wawa Mom davant teu.

2. Obre les butxaques i agafa els coixins de llavors.

3. Calfa'ls al microones per un minut o al forn a temperatura molt baixa.

4. Comprova amb la mà que no estigui massa calenta

5. Col·loca els dos coixins en les butxaques de la Wawa Mom

6. Situa el coixí posterior a la zona lumbar

7. Tanca el cinturó al voltant del teu cos

8. El coixí anterior ha de quedar posicionat sota de la panxa

9. Disfuta de la ràpida arribada del teu nadó!