facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Aleyda Dual Vlogs confia en Kusi Wawa per alleujar els còlics del seu nadó

Aleyda Dual Vlogs confia en Kusi Wawa per alleujar els còlics del seu nadó


Avui volem compartir amb vosaltres un vídeo en què la família Dual Vlogs ens explica com tracta els còlics!

Ens fa una il·lusió immensa que ho solucionin amb el nostre cinturó Wawa Band de Kusi Wawa. I, ells, ho han compaginat amb el porteig amb la Samarreta Amarsupiel.

Com ja hem explicat moltíssimes vegades, el port i la calor contingut de la Wawa Band és una de les millors maneres d'afrontar els còlics de el nadó.

Durant el dia, com més portees, millor estarà el nadó. Si porteas amb samarreta, et permetrà tenir les mans lliures. Pel que tu vas a poder seguir fent alguna coseta més que només agafar a el nadó. Ell, estarà més que encantat. Perquè el fulard o la samarreta de porteig els recorda moltíssim la sensació d'estar dins del úter.
Quan porteas, el nadó té la necessitat de contacte coberta. També, sol estar més relaxat perquè va fent migdiades més sovint. Pel que, arriba més relaxat a la nit.

Després, a la nit quan solen trencar en plor és el moment d'aplicar el Mètode Kusi Wawa. Aplicarem la calor de la Wawa Band, arrullaremos bé a l'petit i li cantarem, balancejarem, etc. A al final, quan ja estigui més relaxat, procedirem a oferir-la la succió perquè acabi de relaxar-se.

És meravellós tenir la sensació que formes part de tantes rutines de tantes famílies meravelloses. Poder ajudar-vos en aquests primers mesos on tot és nou. On no saps molt bé què fer. És senzillament, màgic.

Us deixem el link de l'bloc perquè ho veieu. En el mateix post.

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/colicos-bebe-profesionales

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/bebe-con-colicos
Compartir