facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

7 consells per alleujar un nadó amb còlics

7 consells per alleujar un nadó amb còlics


Arriba la nit, i, com és habitual, el teu petit trenca en un plor desesperat. Com pares, ja no sabeu que fer. La desesperació, la preocupació i el desànim regna a casa. Abans de res, vull comentar-vos que no us preocupeu, perquè no esteu sols. Molts pares han passat per això. Nosaltres també, i aquí tens un escrit parlant de la nostra experiència. De vegades, veure que el mateix que has sentit tu ho va sentir un altre ajut. Ajuda a sentir-se més segur de si mateix i més acompanyat. Esperem que us ajudi a vosaltres també.

Però avui no hem vingut a parlar de les nostres experiències personals. En el nostre blog trobaràs infinitat d'informació sobre còlics i com tractar-los. I avui, us anem a escriure un breu resum amb 6 consells a realitzar per alleujar els còlics del nadó:

1. El còlic del nadó sol aparèixer quan cau la nit. Però la rutina que portem durant el dia és molt important. Tractarem de mantenir una rutina de forma bastant estricta per ajudar el nadó a anticipar el que ve. És molt important per donar-li seguretat i, a més, afavorir les bones conductes.

2.Intentaremos que el nadó faci migdiades durant el dia. Com més descansat arribi a la nit, menor serà l'episodi de còlics. Per a això, molt important seguir el punt anterior. Establir rutirna permetrà al nadó entrar en una dinàmica de son.

3.Masajes. realitzarem un massatge anticólicos al nadó DURANT EL DIA. És molt important no realitzar el massatge en el moment que el nadó estigui en ple plor. El Massatge és una eina preventiva pel que el realitzarem en el moment que el nadó estigui tranquil i receptiu. En general, el més habitual seria fer-ho al matí en el moment que tingui d'activitat. Si vols saber més sobre com pots realitzar un massatge al bebè, visita aquest post.

4.Porteo. El porteig és una eina molt pràctica per oferir el contacte que el nadó necessita. Un nadó portat carregat sol dormir més durant el dia, i en conseqüència, plorar menys.

5. Quan s'acosti l'hora en què el nadó trenca en plor. Eviteu que hi hagi visites o música o sorolls forts. Prepareu l'ambient perquè es respiri tranquil • litat.

6.I el punt més important. Intenteu, sota qualsevol concepte, mantenir la calma. Sabem que és més fàcil dir que fer-ho. Però és molt important mantenir la calma. Si veieu que perdeu el control és millor deixar el nadó al bressol uns minuts plorant (sabent que està en un lloc segur) i sortiu de l'habitació per fer respiracions i tranquil·litzar-; de perdre els estreps pels nervis. Hi ha molts riscos encoberts amb els còlics que són molt seriosos i hem d'intentar evitar-los sota qualsevol concepte.

7.Quan el nadó trenqui en plor, tingues molt clar el que faràs per tranquil·litzar-lo. El fet que el teu sàpigues què faràs et dóna seguretat i tranquil·litat, i això es transmet. Si apliques el Mètode Kusi wawa veuràs que de forma intrínseca vas a complir aquest punt ... a part d'ajudar a alleujar el dolor de forma efectiva i natural.


Si t'ha interessat aquest article i vols conèixer més sobre el MÈTODE Kusi WAWA, fes click aquí.

Si t'interessa veure quines eines de massatge fem servir nosaltres, connecta't aquí.
Si t'interessa veure quines eines fem servir per realitzar el Mètode Kusi Wawa, connecta't aquí.
Si vols veure què fulards / portadors recomanem, connecta't aquí.
Compartir