facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

6 consells per alleujar un bebè amb gasos

6 consells per alleujar un bebè amb gasos


Els gasos. Un d'aquests companys de viatge dels nostres petits durant els primers dies, dels més molestos i els menys benvinguts.
Quan després de dinar teu petit trenca en plor i es posa vermell, és desesperant. Com pares, és molt complicat perquè et sents molt malament. Solen, a més, ser complicats d'expulsar pel que et fan patir el doble.
En el nostre blog, tenim diversos posts parlant de gasos i amb alguns trucs per reduir-los. Avui, però, anem a escriure aquest post resumint una mica tots aquests consells que us donem per millorar l'estat del vostre nadó.
1. Per reduir la quantitat de gasos que ingereix el nadó, hem de tractar d'anticipar-nos a les seves necessitats. A vegades, quan un nadó està afamat menja molt ràpid el que produeix una ingesta d'aire. Si li oferim el pit o el biberó abans que estigui famolenc, menjarà més tranquil i probablement ingereixi menys aire. De la mateixa manera que procurarem que havent menjat expulsi aire mitjançant un rot. 

2.Si el teu nadó pren llet artificial i fa servir biberó, tracta de trobar un biberó que sigui anticólicos. Aquests, es diferencien perquè tenen vàlvules anti aire. Aquí trobaràs un article on parlem dels millors biberons.

3.Masajes. els massatges poden ajudar a mobilitzar el gas estancat. El més important, però, és tenir en compte que aquests massatges només els farem en aquells moments que el nadó estigui relaxat. Mai, li manipularem el budell quan estigui en ple plor, ja que només li provocarà més mal i rebuig. Si t'interessa llegir més sobre massatges per al nadó, fes click aquí.

4.Porteo. El porteig és una eina molt pràctica també per expulsar gasos. A l'portearlos, com hi ha cert moviment afavoreix l'expulsió d'aquests.
5.Si teu nen pren xumet, depèn de quin xumet faci servir també pot afavorir a la ingesta d'aire. Tracta de comprar xumets específics que redueixin aquesta ingesta.
6. Quan el nadó trenqui en plor. El millor que pots fer és alleujar el dolor amb termoteràpia. Si utilitzes la Wawa Band, et permetrà aplicar calor continguda a la panxa sense necessitat d'agafar el coixí i mantenir-lo a lloc amb la mà (amb tot el moviment del nadó, és realment tasca difícil). A més, disposa d'un sistema de seguretat Anti- Cremades que t'avisa si està massa calenta per col·locar a la panxeta del nadó.

Si t'interessa veure quines eines de massatge fem servir nosaltres, connecta't aquí.
Si t'interessa veure què Wawa Band tenim, connecta't aquí.
Si vols veure què fulards / portadors recomanem, connecta't aquí.
Compartir