facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Alexandra d'una mare a la Selva utilitza la Wawa Band per alleujar els gasos de la seva peque.

Alexandra d'una mare a la Selva utilitza la Wawa Band per alleujar els gasos de la seva peque.


En el post d'avui Alexandra ens parla de la seva experiència amb la Wawa Band. Ells ho van utilitzar a partir dels 3 mesos, de manera que, directament van usar la banda de 4-9 mesos.
El seu petit, no tenia còlics, però sí que estava incòmode després de cada presa. Necessitava expulsar els gasos i, a el fer-ho, li feia mal. La Wawa Band, gràcies a el tractament amb termoteràpia, permet alleujar el mal de panxa a el mateix temps que afavoreix l'expulsió de gasos.

A l'combinar la utilització de la Wawa Band amb els massatges amb oli d'ametlla Kusi Wawa, és la combinació perfecta per afavorir el trànsit intestinal.

El que més li va agradar a la mami va ser que el mètode és 100% natural. A més, és l'únic saquet de llavors que compleix les mesures de seguretat més altes.

Té un dispositiu de seguretat anti cremades que t'avisen quan està massa calenta. I aquest dispositiu és únic i està patentat. La llavor és llavor de lli, el que afavoreix que el procés d'escalfament sigui homogeni i evitar pics de calor.

Som els únics que comptem amb el segell d'aprovació de l'Associació catalana d'infermeria pediàtrica, de l'Associació Espanyola de Massatge Infantil i treballem amb Hospitals nacionals i centres privats de pediatria i cura infantil.

A més, ara és l'oportunitat d'adquirir el producte amb les nostres REBAIXES! Només estaran actives fins a finals d'agost.

Visita la nostra web
https://www.kusiwawa.com/pack-regalo

https://www.kusiwawa.com/bebe-con-colicos

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

Visita el post de una mare a la selva
https://mamaenlaselva.com/kusi-wawa-para-los-gases-en-bebes/
Compartir